HK One

Draagbare Bluetooth Luidspreker

Aan de slag met uw HK One

Product Specificaties

Battery Lifetime
Up to 5 Hours
Battery type
Lithium-ion polymer (3.7V, 2000 mAh)
Weight (Metric/English)
512.5 g
Frequency Response
100Hz – 20kHz
Signal-to-Noise Ratio
≥80 dB

Superior sound. Effortlessly paired.

Harman Kardon One met HTC Connect-technologie, voorzien van een uit één geheel bestaande stijlvolle aluminium behuizing met geanodiseerde coating, biedt geweldig geluid in een stijlvol design. Ideaal als u op zoek bent naar rijk, weergaloos geluid. De Harman Kardon One biedt 2 x 6 Watt stereo Bluetooth-streaming en is gemakkelijk te koppelen met een HTC smartphone door middel van een 3-vinger swipe. Lichtgewicht en handig voor onderweg, geniet van maximaal 5 uur afspeeltijd van de oplaadbare batterij of gebruik hem voor kristalhelder telefonisch vergaderen met de ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone, overal en altijd. Natuurlijk zou de Harman Kardon One niet compleet zijn zonder het in het oog springende vakmanschap en een elegant design dat kenmerkend is voor elk Harman Kardon-product.

Stream muziek draadloos in hoge kwaliteit vanaf een smartphone of tablet.
Gemakkelijke Bluetooth-koppeling met een HTC smartphone door middel van HTC Connect-technologie.
Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij voor maximaal 5 uur afspeeltijd.
Beantwoord telefoontjes met één druk op de knop - kristalhelder dankzij de ruis- en echo-onderdukkende speakerphone.
Geen zorgen als er geen Bluetooth is, plug een audiokabel in de speaker en geniet zo van muziek.