Go + Play Wireless

Draagbare luidspreker waarmee u draadloos audio streamt van digitale muziekapparaten.

Aan de slag met uw Go + Play Wireless

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Bluetooth
Power Consumption
65W (maximum); 0.5W (standby mode)
Input Impedance
>10k ohms
Frequency Response
40Hz – 20kHz
Signal-to-Noise Ratio
>85dB
Drivers
Two Ridge and two Atlas transducers
Power
Tweeters: 2 x 15 watts @ 1% THD Woofers: 2 x 30 watts @ 1% THD
Input Sensitivity
250mV
Weight (kg)
4.3
Depth (mm)
230
Height (in)
9-1/2
Depth (in)
9
Height (mm)
240
Width (in)
20
Weight (lb)
9.4
Width (mm)
500

Beautiful sound in a pristine package.

Al bijna 60 jaar lang ontwerpen de technici van Harman Kardon® enkele van de meest populaire luidspreker- en versterkingssystemen voor audio thuis en in de auto, met inbegrip van het enige audiosysteem dat permanent is opgenomen in de verzameling van het Museum of Modern Art (MoMA) in New York City. In een continue inspanning om persoonlijke audio om te zetten in echte kunst, leveren de technologen en handwerklieden van Harman Kardon nu een krachtig geluid in een schitterend, draadloos pakket: de Harman Kardon Go + Play™ Wireless, een adembenemend mooi luidsprekerdock dat is ontworpen voor een optimale weergave van uw digitale muziek in een weergaloze verpakking. Sluit uw iPhone of iPod aan en luister naar muziek terwijl uw dock deze oplaadt. Of ga voluit draadloos; de HARMAN TrueStream™-garantie zorgt ervoor dat u verzekerd bent van de allerhoogste geluidskwaliteit via al uw apparaten die Bluetooth® ondersteunen, zoals tablets, laptops en MP3-spelers. De Harman Kardon Go + Play Wireless, die is uitgerust met dubbele hoogfrequente, geavanceerde transducer voor het middenbereik en drivers met grote conusuitwijking voor de lage frequenties, produceert een zeer helder geluid met een diepe, donderende bas. Het biedt niet alleen fantastisch geluid, maar ook een zeer aantrekkelijk design dat beslist past op elke plek waar u het neerzet. Maar deze schoonheid is niet bedoeld om altijd maar op één plek te blijven: pak de ranke handgreep van roestvrijstaal beet en neem het apparaat overal met u mee. Vergis u echter niet. Dit is niet zomaar een standaard audiodock. Dit is de unieke Harman Kardon Go + Play Wireless.

De Go + Play Wireless streamt audio van hoge kwaliteit van de iPad mini, iPad (4th generation), iPhone 5, iPod touch (5th generation) of iPod nano (7th generation). Dus welk apparaat van Apple u ook gebruikt, u kunt uw favoriete muziek altijd weergeven met het prachtige geluid van Harman Kardon.
Laten we wel zijn: de meeste van onze audioapparaten ondersteunen Bluetooth. En we gebruiken ze niet alleen voor muziek: we kijken films, spelen games en bekijken sociale inhoud. U kunt uw Bluetooth-apparaten, zoals uw tablet, telefoon en laptop, aansluiten op de Harman Kardon Go + Play Wireless en genieten van een superieure geluidskwaliteit bij al uw audio.
De HARMAN TrueStream-technologie is onze garantie dat u de best mogelijke luisterervaring wordt geboden als u draadloos audio streamt via Bluetooth-technologie. Omdat u een groot aantal opties hebt voor aansluiting via Bluetooth, maken onze producten altijd gebruik van de meest actuele en meest geavanceerde optie om de hoogste geluidskwaliteit te waarborgen, ongeacht welke toepassing of welk bronapparaat u gebruikt.
Van de gebogen handgreep van roestvrijstaal tot de dockhouder voor iPhone/iPod, de krachtig presterende Harman Kardon Go + Play Wireless-luidspreker combineert grote bruikbaarheid met een bescheiden, maar uiterst functioneel industrieel design. De stijlvolle maar niet te opvallende zwarte behuizing met zilveren accenten van de Harman Kardon Go + Play Wireless is bedoeld om te passen in vrijwel elk binnenhuisontwerp.
Wij hebben het Harman Kardon Go + Play Wireless-luidsprekerdock met behulp van een computer geoptimaliseerd voor levering van een alomvattend, ruimtevullend geluid. Met behulp van intelligente egalisatietechnologie (EQ) voor een sterke verbetering van het stereo geluidsbeeld biedt dit luidsprekerdock een krachtig, perfect afgesteld digitaal audiopad dat uiteindelijk tot ongeëvenaarde precisie bij de uitvoering leidt. De Harman Kardon Go + Play Wireless maakt gebruik van een zuivere, compacte digitale versterking gekoppeld aan digitale signaalverwerking (DSP) en hanteert één algoritme dat de dynamiek van het systeem en de impact van de bas optimaliseert in de netvoedingsmodus en een ander algoritme om de vervorming bij gebruik van batterijvoeding tot een minimum te beperken. Dit is gewoon een 'dure' manier om te zeggen dat dit systeem fantastisch klinkt, hoe u het ook gebruikt.
Een rijk, vol geluidsspectrum met een nauwkeurige, donderende bas die de soundstage op consistente wijze vult. Dat is wat muziekliefhebbers willen en wat de Harman Kardon Go + Play Wireless levert. Zo bieden bijvoorbeeld twee Atlas™-woofers een verbeterde basweergave met minimale vervorming, terwijl twee Ridge-tweeters krachtige muziekdetails projecteren in een breed luistergebied, waardoor uw luidsprekerdock een uitzonderlijk bereik biedt waarvan de meeste andere draagbare luidsprekers alleen maar kunnen dromen. Ongeacht hoe en waar u dit luxe, hoogwaardige luidsprekerdock afspeelt, het valt altijd op door het fantastische geluid.