SoundSticks Wireless

Driedelig luidsprekersysteem met Bluetooth-ondersteuning

Aan de slag met uw SoundSticks Wireless

Power Consumption
4W idle, 65W maximum
Type
Computer Speakers
Frequency Response
44Hz – 20kHz
Subwoofer Transducers
1" full-range per channel
Subwoofer Width (in)
2
Subwoofer Height (in)
10
Subwoofer Height (mm)
254
Subwoofer Width (mm)
51
Subwoofer Apmlifier Output
10W RMS per channel
Satellite Width (mm)
232
Satellite Width (in)
9-3/16
Satellite Height (in)
10-3/16
Satellite Transducers
6" woofer
Satellite Amplifier Output
20W RMS

Beautiful sound requires no wires.

Prachtig geluid heeft geen kabels nodig. Al bijna 60 jaar lang ontwerpen de technici van Harman Kardon® enkele van de meest populaire luidspreker- en versterkingssystemen voor audio thuis en in de auto, met inbegrip van de SoundSticks® 2.1-kanaals bureauluidsprekers, het enige audiosysteem dat permanent is opgenomen in de verzameling van het Museum of Modern Art (MoMA) in New York City. In een continu streven om het beste zelfs nog beter te maken, bieden de technici ditzelfde kunstwerkje nu ook aan als draadloze versie: de SoundSticks Wireless. De SoundSticks Wireless, die uitzonderlijke audio in een prachtig jasje biedt, is uitgerust met een 150 mm subwoofer, acht volbereiks drivers, 40 watt versterking, aanraaktoetsen voor volume en demping van het geluid en, als extraatje, geïntegreerde Bluetooth®-technologie. Dus kunt u nog steeds van adembenemend geluid genieten bij muziek, films, games en podcasts vanaf elk Bluetooth-apparaat, zoals uw telefoon, tablet, MP3-speler of computer, ongeacht of u weg van uw bureau bent of ontspannen op de bank aan de andere kant van de kamer zit. Dit is echt topkwaliteit van het zuiverste water.

Technisch gezien is het SoundSticks Wireless-systeem"multimedia", maar wanneer u het eenmaal hebt gehoord, realiseert uzich dat het gemakkelijk kan uitgroeien tot uw primaire audiosysteem. Met 40watt versterking, waardoor een rijk, realistisch geluid wordt geproduceerd,biedt de SoundSticks Wireless krachtige basuitvoer die al uw muziek fantastischlaat klinken, ongeacht door welke bron de muziek wordt gegenereerd. En met deomlaag gerichte subwooferversterkers van de SoundSticks Wireless die zijnafgestemd op de satellietluidsprekers van het systeem, kunt u er zeker van zijndat elke luidspreker consistente, optimale prestaties zal bieden.
Laten we wel zijn: de meeste van onze audioapparatenondersteunen Bluetooth. En we gebruiken ze niet alleen voor muziek: we kijkenfilms, spelen games en bekijken sociale inhoud. Met behulp van geavanceerdedraadloze HARMAN TrueStream™-technologie kunt u de SoundSticks Wirelessverbinden met uw Bluetooth-apparaten zoals uw tablet, telefoon, MP3-speler enlaptop om de hoogst mogelijke draadloze geluidskwaliteit te krijgen voor al uwaudio, niet alleen uw muziek. En het schakelt automatisch over naar hetBluetooth-systeem als uw audioapparaat is verbonden en afspeelt. U kunt dus nogsteeds genieten van hetzelfde kwalitatief hoogwaardige Harman Kardon-geluidwaar u zo van bent gaan houden, of u nu weg van uw bureau bent of ontspannen opde bank aan de andere kant van de kamer zit en muziek streamt.
De HARMAN TrueStream™-technologie is onze garantie dat u de bestmogelijke luisterervaring wordt geboden als u draadloos audio streamt viaBluetooth-technologie. Omdat er een groot aantal opties voor aansluiting viaBluetooth-technologie is, maken onze producten altijd gebruik an de meestactuele en meest geavanceerde optie om de hoogste geluidskwaliteit tewaarborgen, ongeacht welke toepassing of welk bronapparaat u gebruikt.
Weinig multimedia geluidssystemen kunnen zich erop beroemen dathun voorganger deel uitmaakt van de permanente verzameling van het Museum ofModern Art (MoMA) in New York City, maar dat is nu precies de claim die hetSoundSticks Wireless-luidsprekersysteem kan maken. Het design van de nieuweSoundSticks Wireless gaat nog een stapje verder dan dat van zijn beroemdevoorganger, met een moderne esthetische industriële vormgeving, elegante zwarteaccenten en een lichtend witte LED-gloed. En hoewel het SoundSticksWireless-systeem mogelijk op een bezoeker uit de toekomst lijkt, met zijndoorzichtige luidsprekerkappen, maken de uitzonderlijke prestaties het tot eenmeer dan waardige opvolger van het oorspronkelijke, befaamde SoundSticks-systeem.
Hoewel u heel wat muzieknummers op uw Bluetooth-apparaten hebtopgeslagen, betekent dat niet dat al uw muziek zich daar bevindt. Dus hebben weervoor gezorgd dat de SoundSticks Wireless compatibel is met anderegeluidsbronnen. Dankzij de 3,5 mm (1/8 inch) stereo audioverbinding kunt u deSoundSticks Wireless-luidsprekers gebruiken met vrijwel elk apparaat datstereo-uitgangen op lijnniveau heeft. Door u deze gebruikersvriendelijke optieaan te bieden, is de SoundSticks Wireless meer dan zomaar een prachtigeaanwinst voor uw bureau, boekenplank of entertainmentcenter. Het maakt u tevenshet leven gemakkelijk met een maximum aan verbindingsopties en een absoluutminimum aan kabels.
Het SoundSticks Wireless-systeem vergemakkelijkt de interactiemet de subwoofer en satellietluidsprekers ("sticks") door middel vanaanraakgevoelige toetsen voor het verhogen of verlagen van het volume en voorhet dempen van het geluid van het systeem. Doordat uw SoundSticks Wireless-systeemreageert op de lichte aanraking van het puntje van uw vinger is het eenvoudigte bedienen en blijft dit kunstwerkje in de best mogelijke conditie.