Onyx Studio 6

Draagbare Bluetooth luidspreker

Aan de slag met uw Onyx Studio 6

Ondersteuning
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Transducers
1 x 120 mm woofer, 1 x 25 mm tweeter
Nominaal vermogen
1 x 50 W RMS Bi-amp (AC-modus)
Frequentiebereik
50 Hz – 20 kHz (-6 dB)
Afmetingen (B x H x D)
284 mm x 291 mm x 128 mm
Gewicht
2940 g
4,2
Vermogen Bluetooth-zender
0 - 9 dBm
Frequentiebereik Bluetooth-zender
2402 MHz tot 2480 MHz
Voeding
19V2A
Type batterij
3,635 V/3283 mAh Lithium-ion
Afspeeltijd voor muziek
tot 8 uur (varieert afhankelijk van geluidsniveau en inhoud)

Prachtig design ontmoet superieur geluid

Het kenmerkende ronde silhouet, de hoogwaardige stoffen bekleding en het aluminium handvat maken dat de Harman Kardon Onyx Studio 6 eenvoudig mee te nemen is. Daarbij zorgt dit voor een combinatie van stijl en gebruiksgemak in een verfijnde Bluetooth-luidspreker. Hij is IPX7-waterbestendig zodat hij overal in huis zorgeloos kan worden gebruikt. De Onyx Studio 6 biedt tot 8 uur afspeeltijd op een volle batterij en beschikt over "wireless dual sound" waarmee twee Harman Kardon Onyx Studio 6-luidsprekers met elkaar verbonden kunnen worden voor een muziekervaring van een nog hoger niveau. Dankzij het kenmerkende maar subtiele ontwerp past de Harman Kardon Onyx Studio 6 perfect in elk interieur.

Stream draadloos muziek via Bluetooth en geniet van een kamervullend geluid. Sluit tot 2 smart apparaten tegelijkertijd aan en laat ze om de beurt muziek afspelen.
De oplaadbare batterij biedt tot 8 uur afspeeltijd.
Gebruik hem zorgeloos overal in huis, zoals bijvoorbeeld op het aanrecht in de keuken.
Verbind twee Harman Kardon Onyx Studio 6-luidsprekers draadloos met elkaar voor een nog betere luisterervaring.
Gemaakt met een unieke aluminium en stoffen afwerking voor een echt elegante look and feel.
Geïntegreerd aluminium handvat voor draaggemak.