Harman Kardon Onyx Studio 4

Draagbare Bluetooth luidspreker

Aan de slag met uw Harman Kardon Onyx Studio 4

Ondersteuning
A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.6
Transducers
2 x 75 mm woofer, 2 x 20 mm tweeter
Nominaal vermogen
4 x 15W (netvoedingsmodus); 4 x 7,5W (batterijmodus)
Frequentiebereik
50 Hz – 20 kHz (-6 dB)
Gewicht
2061g
Afmetingen (H x B x D)
260 mm x 278 mm x 159,5 mm
Bluetooth versie
4.2
Vermogen Bluetooth-zender
0-9 dBm
Frequentiebereik Bluetooth-zender
2402-2480 MHz
Voeding
19V2A
Type batterij
3,7V/3000mAh Lithium-ion
Afspeeltijd voor muziek
tot 8 uur (varieert afhankelijk van geluidsniveau en inhoud)

Elegant design, rijk aan functies en een superieur geluid

Met zijn perfecte balans tussen geweldig geluid, iconisch design en hoogwaardige materialen, levert de Onyx Studio 4 de ultieme kamervullende audio. De Onyx Studio 4, ontworpen om de best klinkende, meest complete, draagbare Bluetooth luidspreker in zijn klasse te zijn, biedt aansluitingen voor twee apparaten, 8 uur afspeeltijd en Harman Kardon Connect+, waarmee u met een druk op de knop 100+ luidsprekers met dezelfde functionaliteit kunt verbinden. Tot slot heeft de Onyx Studio 4 een ingebouwde microfoon met Voicelogic, echo- en ruisonderdrukking voor kristalhelder vergaderen via de luidspreker.

Stream draadloos muziek via Bluetooth en geniet van een kamervullend geluid. Sluit tot 2 smart apparaten tegelijkertijd aan en laat ze om de beurt muziek afspelen.
De oplaadbare batterij biedt tot 8 uur afspeeltijd.
Verbeter uw luisterervaring door draadloos meer dan 100 luidsprekers die uitgerust zijn met HK Connect+ met elkaar te vebinden.
Echo- en ruisonderdrukking maakt kristalhelder vergaderen mogelijk.
Activeer met een simpele druk op een knop Siri of Google Now vanaf de luidspreker. Dit kan eenvoudig worden geconfigureerd via de HK Connect App.
De superieure stof en afwerking, in combinatie met een iconisch design, vult elke stijl uitstekend aan.