AURA STUDIO 2

Draadloze luidspreker met sfeerverlichting

Aan de slag met uw AURA STUDIO 2

Product Specificaties

Power supply
19VDC, 3A
Power consumption
57W maximum, <0.5W eco-standby mode
Transducers
4.5” (112mm) for Woofer, 6 x 1.5” (40mm) for Tweeter
Amplifier power
1 x 30W + 2 x 15W
Frequency response
50Hz – 20kHz
Signal-to-noise ratio
80dB at 30W (woofer), 80dB @15W (tweeter)
Bluetooth transmitter frequency range
2.402 – 2.480GHz
Bluetooth transmitter power
Max 10dBm
Bluetooth transmitter modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK

Visueel verbluffende audio.

De Aura Studio 2 heeft niet alleen een iconisch design, sfeerverlichting en ultiem gebruiksgemak, maar levert ook Bluetooth audiostreaming met de onberispelijk hoge geluidskwaliteit die u van een Harman Kardon product verwacht. Dankzij het geanimeerde witte sfeerlicht uit de turbine in het midden van de elegante, getinte glazen koepel krijgt uw muziek een ongekende visuele dimensie. Voeg daaraan toe zes hoogwaardige 1.5” high/mid-range transducers en een krachtige 4.5” subwoofer die 360 graden omnidirectionele audio projecteert en uw muziek wordt het middelpunt van uw huis. Het geluid kan eenvoudig worden versterkt met de Wireless Dual Sound-functie, waarmee u twee Aura Studio 2 luidsprekers eenvoudig kunt koppelen of integreren met een groot aantal andere producten van Harman Kardon.

Geluid ziet er prachtig uit dankzij het witte sfeerlicht uit de turbine in het midden en de geanimeerde ring met LED's.
Harman Kardon's zelf ontwikkelde stereoverbredende DSP-technologie levert hoogwaardige, volledig geoptimaliseerde audio.
Het geëvolueerde SoundSticks-ontwerp geeft elk interieur uitzonderlijke elegantie en integreert naadloos met uw Mac, iPhone en andere slimme apparaten.
Koppel eenvoudig twee Aura Studio 2 luidsprekers of integreer ze met een groot aantal andere Harman Kardon producten.