BDS 885S

5.1-kanaals, 525 watt, 4K upscaling Blu-ray Disc™ systeem met Spotify Connect, AirPlay en Bluetooth® technologie.

Aan de slag met uw BDS 885S

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Power requirement
100 – 240V AC, 50/60Hz
Power consumption
90W maximum; <0.5W standby
Frequency response @ 1W
20Hz – 20kHz, ±0.5dB

Thuisbioscoop komt tot leven met de draadloze HD-technologie van morgen.

De nieuwe Harman Kardon BDS 885S is hoogwaardig, 5.1-kanaal, 525 watt, 4K upscaling Blu-ray thuisbioscoopsysteem dat de scheidslijn tussen traditionele en digitale mediatechnologieën naadloos overbrugt.Waardeer uw Blu-ray discs en thuisbioscoopcomponenten op naar schitterende 4K videoresolutie voor uw UHD-TV.Of stream content draadloos met Spotify Connect, Bluetooth®, AirPlay, DLNA en geïntegreerde apps zoals YouTube.De BDS 885S, die is voorzien van uitgebreide audio- en video-ondersteuning voor al uw mediabehoeftes, is de onbetwiste audio-oplossing die het best in het hart van het verbonden huis van morgen kan worden geplaatst.

Het BDS 885S systeem is een alles-in-één entertainmentoplossing die voorziet in de ontbrekende schakel tussen traditionele media, zoals CD, DVD, Blu-ray en radio, en digitale technologieën, zoals streaming audio en netwerk diensten.Waardeer de videokwaliteit van uw Blu-ray discs, DVD's en broncomponenten op naar schitterende 4K videoresolutie voor uw UHD televisietoestel.
"Spotify is 's werelds populairste muziekstreamingservice.Als u een abonnement op Spotify Premium hebt, kunt u uw nieuwe BDS-receiver met uw telefoon of tablet synchroniseren.Omdat Spotify in uw BDS-receiver is ingebouwd, kunt u nog steeds gesprekken ontvangen of andere apps gebruiken – de muziek stopt nooit.Probeer Spotify gratis Ga om Spotify Premium 30 dagen gratis te proberen of om meer te leren over Connect naar spotify.com/connect "
De BDS 885S levert een vermogen van 525 watt aan uw 5.1-kanaals thuisbioscoop.Om het meest nauwkeurige, dynamische geluid met verbeterde helderheid en realiteit – zelfs op de hoogste luistervolumes – te verzekeren, voorziet een digitale voeding uw versterkers van het vermogen dat nodig is voor geweldig geluid dat ook milieuvriendelijk is.In tegenstelling tot conventionele, naar voren gerichte subwoofers, is de 200 watt, 8 inch (200 millimeter) actieve sub van de BDS 885S naar beneden gericht en zorgt hierdoor voor een wisselwerking met de vloer voor een verbeterde basweergave.
De BDS 885S streamt audio van vrijwel ieder draagbaar apparaat.Voor computers met iTunes, Apple iPad, iPhone en iPod touch-apparaten. Stream uw entertainment met behulp van de ingebouwde AirPlay-technologie.Door de Bluetooth® technologie die is geïntegreerd met HARMAN TrueStream en MultiConnect kunt u muziek afspelen met gebruikmaking van vrijwel iedere tablet, smartphone of laptop.Met MultiConnect is het niet nodig om de verbinding van een apparaat te verbreken voor het streamen van een volgend apparaat.De BDS 885S is ook compatibel met DLNA 1.5 voor muziek, foto's en video en voorziet in meerdere opties voor het afleveren van content via uw thuisnetwerk.
De BDS 885S kan een verbinding met uw thuisnetwerk tot stand brengen, zonder dat er een kabel naar uw router nodig is.Maak gemakkelijk een verbinding met streaming services, zoals YouTube, Spotify Connect, AirPlay, DLNA, updates voor de receiver en aanvullende online BD-Live™ content voor uw Blu-ray Disc™ media.
Drie HDMI-ingangen met 3D en 30/36-bit Deep Color leveren via een enkele kabel volledige, high-definition digitale video met resoluties tot 4k met full-fidelity audio.Ervaar geen enkel verlies van video- of audiokwaliteit bij formaatconversie - gewoon de volledige impact opwinding van Hollywood zoals de makers het u wilden laten ervaren.Met de Mobile High-Definition Link™ (MHL™) interface van de BDS 885S kunt u high-definition audio/video content direct van uw camera, telefoon, tablet of Roku Streaming Stick™ bekijken.U kunt zonder extra kabels geluid vanaf uw TV naar de BDS 885S sturen, door gebruik te maken van HDMI Audio Return Channel (ARC).
Geniet van meervoudige opties voor het afspelen van audio via de USB -poort op het voorpaneel van de BDS 885S.Sluit gewoon een iPhone, iPad, iPod of USB-stick aan om uw favoriete muzieknummers via uw home entertainmentreceiver af te spelen.Of speel vanaf compatibele USB-schijven een volledige aanvulling van formaten voor video en afbeeldingen af, waaronder MPEG-1, MPEG-2, MP3, WMA en JPEG.
Het nieuwe HARMAN EzSet/EQ™ III automatische kalibratieproces past de volumeniveaus, de instellingen van de afstand/vertragingstijd van de luidspreker en de egalisatie van de BDS 885S met hoge nauwkeurigheid aan.Hierdoor kunt u de geluidsprestaties van uw luidsprekersysteem fijn afstellen voor de specifieke akoestiek van verschillende ruimtes.Het automatische kalibratiesysteem is tevens voorzien van een gemakkelijk te volgen menuweergave en een aan te sluiten microfoon om te helpen de geluidskwaliteit voor iedere gegeven omgeving te optimaliseren.
De BDS 885S is voorzien van gemakkelijke manieren om uw thuisbioscoop te bedienen en te navigeren.Stuur uw thuisbioscoop aan met een programmeerbare infrarood (IR) afstandsbediening of met de Harman Kardon Remote app voor iOS®- of Androidproducten.De gebruikersinterface is voorzien van weergave op het scherm met een hoge resolutie, die u met gemak de beginselen van de systeeminstellingen en basisbediening bijbrengt.Navigeer snel door uw muziek of online services met album artwork met hoge resolutie en metadata.