BDS 635

5,1-kanaals, 350-watt, 4K upscaling 3D Blu-ray Disc™ Systeem met Wi-Fi® en Bluetooth® technologie

Aan de slag met uw BDS 635

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

HDMI Inputs:
2
HDMI Outputs
1 (features HDMI ARC)
Digital Audio inputs
2
Analog Audio inputs
2
USB Input
2
Digital Audio Outputs
1
Analog Audio Outputs
1
Source Unit Dimensions (L x W x H)
400mm (L) x 301mm (W) x 80mm (H)
Source Unit Weight
3.5kg
Satellite Dimensions
92mm (L) x 100mm (W) x 167mm (H)
Total System Power
350 Watts
Continuous average power, stereo mode
50 Watts per channel, 20Hz – 20kHz, @<1% THD, both channels driven into 8 ohms
Subwoofer Power
100 Watts
Signal-to-noise ratio (IHF-A)
–90dB
Frequency response @ 1W(±0.5dB)
20Hz – 20kHz
Satellite Weight (kg)
0.7
Satellite Height (mm)
80
Subwoofer Height (mm)
353
Subwoofer Depth (mm)
267
Satellite Width (mm)
100
Subwoofer Width (mm)
267
Subwoofer Weight (kg)
7
Satellite Depth (mm)
92
Television Format
PAL
HDMI™ version
1.4b With 3-D and 30/36-bit Deep Color
Power Consumption (Standby)
<0.5W standby, 90W maximum
Power Requirement
101 – 240V AC, 50/60Hz

4K home theater-prestaties die uw verwachtingen overtreft, maar niet uw budget

De nieuwe BDS 635 van Harman Kardon is een compleet 5,1-kanaals, 350-watt, 4K upscaling 3D Blu-ray Disc™ Systeem met Wi-Fi® en Bluetooth® technologie. Het systeem biedt u bekroonde Harman Kardon-ontwerp en prestaties in een elegant geïntegreerd 5,1-kanaals audio-systeem en houdt u in sync met de huidige draadloze streaming technologie. Opwaardeer uw Blu-Ray Discs naar 4K resolutie voor uw UHD TV en stream muziek via Bluetooth en Wi-Fi of van ingebouwde apps zoals YouTube. Koppelen aan uw Harman Kardon Wireless HD audiosysteem is gemakkelijk – kies de Harman Kardon Adapt en muziek vult alle kamers in uw huis.

De BDS 635's vijf versterkers, met 50 watt vermogen per kanaal, voeden de luidsprekers, die beschikken over dual, voice-matched midrange drivers en tweeters voor een consistent geluid. Deze versterker-luidspreker combinatie zorgt voor drastische verbetering van helderheid en realisme van gerichte geluiden, zelfs bij hoge volumes.
In tegenstelling tot conventionele, front-firing subwoofers, is de 100 watt, 8 inch (200 mm) sub van de BDS 635 naar beneden gericht, en zorgt voor interactie met de vloer voor een verbeterde basweergave.
De BDS 635 is een compleet entertainmentsysteem met twee bijpassende luidsprekers en een downward-firing, 100 watt subwoofer. Het bevat alles wat u nodig heeft voor geweldige video en surround geluid van vrijwel elke film- of muziekbron. Het systeem combineert de prestaties van de afzonderlijke componenten met het gebruiksgemak van een enkel, volledig geïntegreerd home theater audio-systeem. Als u bovendien beschikt over een UHD televisie, kan de BDS 635 uw Blu-Ray Discs opwaarderen naar 4K resolutie en uw kijkervaring optimaliseren.
De BDS 635 streams audio van vrijwel elk draagbaar apparaat via geïntegreerde Bluetooth® en Wi-Fi® technologie met MultiConnect, waardoor koppeling met bijna elke tablet, smartphone of laptop mogelijk is. Met MultiConnect is het niet nodig om een apparaat tijdens het streamen van een tweede apparaat te ontkoppelen. De BDS 635 is ook compatibel met DLNA 1.5 voor muziek, foto's en video's en zorgt voor meerdere opties voor het versturen van inhoud via uw thuisnetwerk.
Twee HDMI-ingangen met 3D en 30/36-bit Deep Color leveren complete, high-definition digitale video met resoluties tot 1080p met full-fidelity audio via een enkele kabel. Ervaar video zonder verlies van audiokwaliteit bij formaat conversie - gewoon full-impact Hollywood-entertainment zoals de makers het u wilde laten ervaren. U kunt geluid verzenden vanaf uw TV naar de BDS 635 zonder extra kabels door gebruik te maken van HDMI Audio Return Channel (ARC).
Met een USB-poort op het voorpaneel kunt u foto's bekijken, muziek beluisteren of films kijken zonder een externe adapter of draadloze verbinding. Een USB-stick aansluiten als u diverse formaten van video- en afbeeldingsbestanden van compatibele USB-drives wilt afspelen, inclusief MPEG-1, MPEG-2, MP3, WMA en JPEG.
Hoge-resolutie audio van hetzelfde hoge niveau als de digitale video kwaliteit van Blu-ray Disc™-formaten biedt u filmgeluid geformatteerd met Dolby TrueHD en DTS Digital Surround decodering. Ongeacht de geselecteerde modus kunt u genieten van de uitzonderlijke geluidskwaliteit van BDS 635 - u profiteert optimaal van uw gehele systeem.
De BDS 635 ontvangt al uw favoriete FM-radiostations en toont de bron waar u naar luistert op het fraai vormgegeven voorpaneel. Sla uw favoriete zenders op in de 30 presets of gebruik de auto-preset functie om alle beschikbare zenders te zoeken en op te slaan. Geniet van internetradio op uw home theater met de gemakkelijk te gebruiken ingebouwde vTuner applicatie.
De BDS 635 is uitgerust met een slimme nieuwe gebruikersinterface voor optimaal bedieningsgemak. Het instellen en gebruik van bronnen is sterk vereenvoudigd. Een muziek-systeem ingebouwd in het startscherm biedt directe controle over uw audio. U ziet albumhoezen en metadata tijdens het afspelen. Het hoge-resolutie display op het voorpaneel van de BDS 635 biedt direct toegang tot de inhoud zonder uw TV in te schakelen of de afstandsbediening te gebruiken.
De Harman Kardon Remote app, verkrijgbaar in de iTunes App Store voor iOS® apparaten en de Google™ Play Store voor compatibele Android-producten, breidt de functionaliteit van uw systeem uit door het aan te sluiten op uw compatibele smartphone of tablet om de BDS 635 aan te sturen - zonder gebruik van de afstandsbediening. Het is ook de perfecte functie voor het organiseren en afspelen van muziek vanaf uw mobiele apparaat en het thuisnetwerk.
Als u beschikt over Harman Kardon draadloze luidsprekers zoals de Omni 10 of Omni 20, is het eenvoudig om uw muziek door het hele huis te laten volgen. Een Harman Kardon Adapt is precies de add-on die u nodig hebt - sluit het aan op de BDS direct audio-uitgang en verbindt uw home theater met uw Harman Kardon Wireless HD audiosysteem.